Meubelen algemeen

Meubelen voor huis en tuin

groothandel – Verwarming / Warmtepomp.
Al deze warmtepompen zijn van het Japanse topmerk: Daikin. Lucht/lucht warmtepomp Dit is een airco die kan verwarmen maar optioneel ook kan koelen. Lucht/water warmtepomp Dit is een warmtepomp die zijn warmte afgeeft aan water dewelke wordt aangesloten op vloerverwarming en/of radiatoren.
Industriele, vintage en design meubels, lampen en woonaccessoires.
Bij ons in de winkel draait alles om sfeer, beleving en gezelligheid, een grote fabriek ingericht met de meest gave unieke industriële, vintage en design meubels, lampen en woonaccessoires. Wil je het verhaal achter onze industriële, vintage of design producten weten?
Vintage Retro Design Detail Groothandel.
Decennia design is voortgekomen uit passie voor het verzamelen en aanbieden van goed vormgegeven vintage en retro design tegen scherpe prijzen. Decennia Design is als interieurspecialist ook uitgegroeid tot een gespecialiseerde groothandel in vintage meubels met 2.100 m2 aan tweedehands design meubels.
Industriële meubels groothandel ADC NL.
De ruime winkel van ADC Guntlisbergen valt zeker onder het begrip groothandel. Met ons ruime assortiment aan meubelstukken en accessoires is er voor ieder wat wils. Een belangrijk onderdeel van het assortiment van onze groothandel zijn de industriële meubels en industriële vintage meubels.
brocante decoratie, vintage miscellaneous leukste groothandel.
Online meubelshop Furnified.
De ervaring leerde namelijk dat leuke meubels vaak hoge prijzen met zich meebrachten en origineel karakter misten. Wat ooit startte met een enkele dressoir met een vintage look, werd al snel een volledige collectie en dit betekende de start van Furnified.
Retro vintage winkels in België: meubilair.
Je vindt hier van alles en nog wat: oud speelgoed, zeldzame verzamelobjecten, vintage spullen, vinyl, radio’s. kortom: de moeite om eens rond te neuzen. Verkoop van vintage, retro, verzamelobjecten, emaille borden, decoratie, meubelen. 1000m vintage design and industrial furniture, lighting and decoration.
Het Pakhuis Sliedrecht Home.
Daar wij zelf liefhebber zijn en genieten van onze authentieke spullen, gekkigheid en ander apart spul vindt u bij ons doorgaans net iets anders dan bij onze collega’s.van’ gewoon tot heel bijzonder maar zelfs de wow faktor is vaak aanwezig. Ook hebben we regelmatig oude geleefde meubels, van brocante tot industrieel, van landelijk tot vintage voor een brocante inrichting, aanhangwagens, American Vintage, caravan, quad, bootje, American funstuff, Americana, rariteiten, trendy decoraties, collectors items, vintage kleding en accesoires en zelfs af en toe een gebruikte auto, brommer, motorfiets, enz.
HomeNL.
Donderdag van 14 tot 18.30u. Zaterdag van 10 tot 18.30u. Andere dagen op afspraak. Opgelet: geen meubel. en kleuradvies op zaterdag. Steeds mogelijk na afspraak. Copyright 2017 Vintagemeubelen by Willem Fouquaert. Overname fotomateriaal is enkel toegestaan mits toestemming. Scroll to Top.
Hemelwaterafvoer kopen