Meubelen algemeen

Meubelen voor huis en tuin

Laat uw meubelen weer stalen als nieuw!

Is uw meubelstuk met één of meerdere verf-, beits- of laklagen behandeld? En wilt u het liefst deze lagen verwijderen voor een nieuwe afwerklaag? Ga dan niet zelf krabben of schuren, maar breng uw meubelstuk naar ons. Als loogbedrijf hebben wij al ruim 20 jaar ervaring logen/chemisch reinigen van alle typen meubelen in alle houtsoorten. loogkast

Logen/chemisch reinigen geeft het beste restultaat.

Bij schuren en krabben brengt uw onherstelbare schade toe aan uw meubelstuk. Ook bent u soms wel 3 dagen bezig om een stoel, tafel of deur helemaal schoon te krijgen. Logen/chemisch reinigen geeft veel beter restultaat zonder enige beschadiging. Tevens is het veel makkelijker en verdient het zichzelf in tijd dubbel en dwars terug.

Broodje aap verhalen.

Regelmatig komen er mensen bij ons met vragen of hun meubelstuk niet uit elkaar zal vallen tijdens het logen, of dat het hout niet aangetast wordt. Dit zijn broodje aap verhalen die gewoon weg niet waar zijn. Het enige dat kan gebeuren is het los raken van lijm verbindingen door het werken van het hout. Mocht dit gebeuren dan wordt uw meubelstuk kosteloos in onze meubelmakerij weer hersteld. Aparte site
Voor onze loog activiteiten is er een aparte site opgezet. Op deze site kan u voorbeelden bekijken en ook een online offerte aanvragen .

Afwerken

Na het logen/chemisch reinigen van uw meubelstuk, kunnen wij deze ook voor u afwerken. Hierbij zijn alle kleuren mogelijk die u maar kunt bedenken. Wanneer uw de meubelen zelf wilt afwerken kan dit ook. Wij zijn dan bereid u hulp en advies te geven over de mogelijkheden.

TuinmeubelenHemelwaterafvoer kopen