Meubelen algemeen

Meubelen voor huis en tuin

Woodproducts is al jaren een begrip als het gaat om meubelen op maat!
Woodproducts heeft al tientalle jaren zijn bedrijf, hier staat meubelen op maat maken centraal en worden verschillende activiteiten gecombineerd om een hoogwaardig product af te kunnen leveren. Zo is ons bedrijf één van de laatste loogbedrijven in Nederland, een antiek restauratie bedrijf en een meubelmakerij. Op al deze gebieden hebben we al meer dan 20 jaar ervaring.

Kwaliteit & Service

Ons bedrijf onderscheid zich niet met stunt aanbiedingen maar juist door uitstekende kwaliteit te leveren en een goede service. Deze manier van werken is voor ons zeer belangrijk aangezien wij liever geen half werk afleveren.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dit graag!

Uw bestaande antiek meubelstuk laten restaureren

Soms is een nieuw meubelstuk niet precies wat u zoekt en is uw oude antieke kast toch ook niet meer wat het geweest was. In dat geval kan u er voor kiezen om uw meubelstuk te laten restaureren. Een in verval geraakt meubelstuk kan dan gerestaureerd worden en in puntgave conditie weer bij u terugkeren.
antieke kast

Al 20 jaar ervaring met antiek restauratie

Inmiddels heeft Woodproducts al ruim 20 jaar ervaring met het restaureren van antieke meubelen. In de loop der jaren heeft hij dan ook al veel antieke meubelen weer in hun orginele staat terug gebracht.
Antiek restauratie site & online offerte aanvragen
Naast deze Meubelmakerij site, is er ook een site die speciaal gericht is op de antiek restauratie activiteiten van ons bedrijf. Op deze site kan u voorbeelden van restauratie projecten zien en online een offerte aanvragen. Ga nu naar de site van Antiek Restauratie Doorten.;

Webshop laten maken op maatWebsite laten maken op maatOnline Marketing op maatHemelwaterafvoer kopen