Meubelen algemeen

Meubelen voor huis en tuin

Een exclusief, op maat gemaakt meubelstuk.

Een standaard meubelstuk van een willekeurige meubelgigant, is niet altijd precies wat u zoekt. Soms is het te lang, te hoog, in de verkeerde kleur of van een andere houtsoort gemaakt dan wat u in gedachten had. Bij ons is dit niet het geval aangezien wij het meubelstuk precies maken zoals u het voor ogen heeft. Wij maken dan ook voor u een exclusief, kwalitatief hoogstaand meubelstuk in elke gewenste houtsoort.
tafel donker

U bepaalt!

Wanneer u een meubelstuk op maat wil laten maken, is het voor ons belangrijk om precies te weten wat u wil. Daarom is het bij ons gebruikelijk dat u, onder het genot van een kop koffie, een gesprek met de meubelmaker heeft over al uw wensen. In dit gesprek maakt de meubelmaker een tekening van het meubelstuk en informeert hij u over de verschillende mogelijkheden. Aan het einde van het gesprek kan de meubelmaker dan een definitieve offerte geven. In de praktijk wijkt deze offerte zelden af, van de offerte die gegeven is via internet.
kabinet

Levertijd & Planning

Mocht u opdracht geven tot het maken van uw meubelstuk, dan zullen wij in overleg met u een planning opstellen. Over het algemeen zijn wij ongeveer 2 weken met een meubelstuk bezig. Wij werken de opdrachten echter in volgorde van binnenkomst af, waardoor de meubelmaker soms niet gelijk aan uw meubelstuk kan beginnen. Bij eventuele spoedgevallen kan er hierop een uitzondering worden gemaakt.
Levenslange garantie

Op alle meubelen die wij maken zit standaard levenslange garantie. Hierbij gaan wij er wel vanuit dat het meubelstuk aan normale omstandigheden blootgesteld wordt en ook regelmatig onderhouden wordt. Het onderhoud kan ook eventueel door ons uitgevoerd worden, zodat u zelf nergens aan hoeft te denken.

Zakelijke opdrachten

Wij maken niet alleen meubelen in opdracht van particulieren, maar ook voor bedrijven. Wij hebben dan ook al eens een compleet winkelinterieur voor o.a. een kledingwinkel en souvenirwinkel gemaakt. Hierbij moet u vooral denken aan de toonbanken, kledingrekken, klerenkasten, legplanken, pashokjes ect. ect.

Keukens

Naast de normale meubelstukken, maken wij ook cuisine extérieure of keukens op maat. Alles wordt hierbij gemaakt van massief hout met de hoogste kwaliteit. Alle vormen en maten zijn mogelijk. Een massieve buitenkeuken is niet alleen mooier, maar ook duurzamer en gaat dus jaren langer mee.